2018 július 1.-től minden belföldi, adószámmal rendelkező (cég vagy egyéni vállalkozó) vevő részére kiállított, 100 ezer forint ÁFA tartalom feletti számla adatait küldeni kell a NAV online számla rendszerébe. A számlázó programmal kiállított számlákat a számlázó programnak automatikusan, a számla mentése után azonnal, emberi beavatkozás nélkül kell küldeni a NAV online számla rendszerébe, míg a kézi számlatömbben kiállított számlákat manuálisan kell rögzíteni a NAV online számla oldalán, a jogszabályban meghatározott határidőn belül.

Most kényelmesen, kötelezettség nélkül, a számítógép előtt ülve megtekintheti az ügyviteli rendszerünk online számla küldési modulját, és választ kaphat a feltett kérdéseire.

A Skype bemutató időtartama maximum 1 óra. A bemutatót személyre szabottan, az előzőleg e-mail-ben, vagy telefonon egyeztetett kérdéseire válaszolva tartjuk meg, hogy választ kapjon a fontosabb kérdéseire. Ehhez csak egy Skype elérhetőségre van szüksége.

Kérjük adja meg nevét és e-mail címét, és a megadott e-mail címen 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egy Skype bemutató időpontot egyeztessünk. A megadott e-mail címre a későbbiekben nem küldünk semilyen reklámanyagot. A megadott adatait az elküldött levélben található link segítségével bármikor módosíthatja, illetve véglegesen törölheti.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat: Jelen regisztrációs űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Diaszoft 2000 Betéti Társaság (székhely: 9751 Vép, Berzsenyi u. 7.; cégjegyzékszám: 18-06-104269; adószám: 20971205-1-18) mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig abból a célból, hogy az "IRIS" fantázianevű Integrált Kereskedelmi Információs Rendszer-ről információt szolgáltasson.

Az itt megadott személyes adatait bizalmasan, az alábbiakban leírtak szerint kezeljük: Adatkezelési tájékoztató
Adatkezelés nyilvántartási azonosító: NAIH-85102/2015


Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!