Kényelmesen, kötelezettség nélkül, a számítógép előtt ülve megtekintheti az ügyviteli rendszerünk főbb részeit, és választ kaphat a feltett kérdéseire.

Ehhez csak egy Skype elérhetőségre van szüksége. Kérjük adja meg Skype azonosítóját és nevét, és a megadott Skype címen 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egy Skype bemutató időpontot egyeztessünk. A bemutató időtartama kb. 1-1,5 óra. A bemutatót személyre szabottan, az előzőleg megadott kérdéseire válaszolva tartjuk meg, hogy választ kapjon a fontosabb kérdéseire.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat: Jelen regisztrációs űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Diaszoft 2000 Betéti Társaság (székhely: 9751 Vép, Berzsenyi u. 7.; cégjegyzékszám: 18-06-104269; adószám: 20971205-1-18) mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig abból a célból, hogy az "IRIS" fantázianevű Integrált Kereskedelmi Információs Rendszer-ről információt szolgáltasson.

Az itt megadott személyes adatait bizalmasan, az alábbiakban leírtak szerint kezeljük: Adatkezelési tájékoztató
Adatkezelés nyilvántartási azonosító: NAIH-85102/2015


Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!