Kényelmesen, kötelezettség nélkül, a számítógép előtt ülve megtekintheti az ügyviteli rendszerünk főbb részeit, és választ kaphat a feltett kérdéseire.

A Skype bemutató időtartama kb. 1 óra. A bemutatót személyre szabottan, az előzőleg e-mail-ben, vagy telefonon egyeztetett kérdéseire válaszolva tartjuk meg, hogy választ kapjon a fontosabb kérdéseire. Ehhez csak egy Skype elérhetőségre van szüksége.

Kérjük adja meg nevét és e-mail címét, és a megadott e-mail címen 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egy Skype bemutató időpontot egyeztessünk. A megadott e-mail címre a későbbiekben nem küldünk semilyen reklámanyagot. A megadott adatait az elküldött levélben található link segítségével bármikor módosíthatja, illetve véglegesen törölheti.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat: Jelen regisztrációs űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy az alábbiakban általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Diaszoft 2000 Betéti Társaság (székhely: 9751 Vép, Berzsenyi u. 7.; cégjegyzékszám: 18-06-104269; adószám: 20971205-1-18) mint adatkezelő kezelje visszavonásig abból a célból, hogy az "IRIS" fantázianevű Integrált Kereskedelmi Információs Rendszer leírását e-mailben elküldje a részemre.

Az itt megadott személyes adatait bizalmasan, az alábbiakban leírtak szerint kezeljük: Adatkezelési tájékoztató
Adatkezelés nyilvántartási azonosító: NAIH-85102/2015


Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!