Egy 5-30 főt foglalkoztató vállalkozásban

már nagyon sok bizonylat és adat keletkezik, amelyeknek a kezelése, feldolgozása nagyon sok hiba lehetőséget rejt magában. Illetve a manuális feldolgozás csak nagyon sok energia ráfordítással megoldható, ami komoly korlátot jelent a vállalkozás további fejlődése számára. Tehát egy olyan rendszerre van szüksége a vállalkozásnak, ami megkönnyíti az adatok felvitelét, és feldolgozását. Továbbá az ismétlődő folyamatok automatizálásával meggyorsítja az adatfelvitelt és a feldolgozást, és minimalizálja a hiba lehetőségét.

Az IRIS - Integrált Kereskedelmi Információs Rendszer a fenti problémákra nyújt megoldást elérhető áron. Egy rendszeren belül le tudja kezelni egy kereskedelemmel, szolgáltatással foglalkozó vállalkozás nyilvántartását, az árajánlat készítéstől a megrendelésen át a számlázásig és a számlák kifizetéséig. Így nem lesznek elfelejtett megrendelések, le nem számlázott termékek, illetve elfelejtett számla tartozások. Illetve kimutatásokat szolgáltat a vezetők, döntéshozók számára. Az ügyviteli rendszer kedvező bérleti díja akár már az első hónapban megtérülhet.

Hosszútávú megoldás

Mivel az ügyviteli rendszerünk az alap rendszeren kívül tartalmaz kiegészítő modulokat is, ezért az ügyviteli rendszerünk nem jelent korlátot a vállalkozása további növekedése, fejlődése számára. Továbbá egyedi, a cég folyamataihoz igazított fejesztésekkel tovább tudjuk növelni a vállalkozása hatékonyságát. Így az ügyviteli rendszerünk hosszútávú megoldást tud biztosítani az Ön vállalkozása számára is...

Most kötelezettség nélkül kipróbálhatja a programot

A program teszt verziója kb. 3 perc alatt telepíthető, amelyben kipróbálhatja a program összes funkcióját. Ügyviteli rendszerünk összetett folyamatok kezelésére is alkalmas, több száz menüpontot tartalmaz, online help-el, és több száz oldalas leírással. Míg egy egyszerű számlázó program esetén elég egy teszt program telepítése a program megismeréséhez, és a kipróbálásához, addig egy komplett ügyviteli rendszer esetén ez nem járható út. Ezért ha a leírás alapján érdekes lehet az Ön számára az ügyviteli rendszerünk, akkor első lépésben egy online Skype bemutató keretében megmutatjuk a program legfontosabb részeit.

A bemutatót személyre szabottan, az előzőleg e-mail-ben, vagy telefonon egyeztetett kérdéseire válaszolva tartjuk meg, hogy választ kapjon a fontosabb kérdéseire. Ehhez csak egy Skype elérhetőségre van szüksége. A bemutató időtartama maximum 45-60 perc, teljesen díjmentes, és kötelezettség mentes. Ha a bemutató után még mindig úgy érzi, hogy ügyviteli rendszerünk megfelelő lenne az Ön számára, akkor egy teszt verziót is a rendelkezésére bocsátunk, amelyben már önállóan is ki tudja próbálni az ügyviteli rendszer funkcióit.

Időpont egyeztetés a +36-30/99-36-085-ös telefonszámon, vagy a szigeti.zsolt@ugyviteliszoftverek.com e-mail címen lehetséges.