Egy 5-30 főt foglalkoztató vállalkozásban

már nagyon sok bizonylat és adat keletkezik, amelyeknek a kezelése, feldolgozása nagyon sok hiba lehetőséget rejt magában. Illetve a manuális feldolgozás csak nagyon sok energia ráfordítással megoldható, ami komoly korlátot jelent a vállalkozás további fejlődése számára. Tehát egy olyan rendszerre van szüksége a vállalkozásnak, ami megkönnyíti az adatok felvitelét, és feldolgozását. Továbbá az ismétlődő folyamatok automatizálásával meggyorsítja az adatfelvitelt és a feldolgozást, és minimalizálja a hiba lehetőségét.

Az IRIS - Integrált Kereskedelmi Információs Rendszer a fenti problémákra nyújt megoldást elérhető áron. Egy rendszeren belül le tudja kezelni egy kereskedelemmel, szolgáltatással foglalkozó vállalkozás nyilvántartását, az árajánlat készítéstől a megrendelésen át a számlázásig és a számlák kifizetéséig. Így nem lesznek elfelejtett megrendelések, le nem számlázott termékek, illetve elfelejtett számla tartozások. Illetve kimutatásokat szolgáltat a vezetők, döntéshozók számára. Az ügyviteli rendszer kedvező bérleti díja akár már az első hónapban megtérülhet.

Hosszútávú megoldás

Mivel az ügyviteli rendszerünk az alap rendszeren kívül tartalmaz kiegészítő modulokat is, ezért az ügyviteli rendszerünk nem jelent korlátot a vállalkozása további növekedése, fejlődése számára. Továbbá egyedi, a cég folyamataihoz igazított fejesztésekkel tovább tudjuk növelni a vállalkozása hatékonyságát. Így az ügyviteli rendszerünk hosszútávú megoldást tud biztosítani az Ön vállalkozása számára is...

Most kötelezettség nélkül kipróbálhatja a programot

Kérjük adja meg nevét és e-mail címét, és a megadott e-mail címre elküldjük a program letöltéséhez és kezeléséhez szükséges információkat. 5 perc múlva már tudja is használni a próba verziót. A megadott e-mail címre csak a program 8-10 részes ismertetőjét küldjük. A megadott e-mail címre a későbbiekben nem küldünk semilyen reklámanyagot. A megadott adatait az elküldött levelekben található link segítségével bármikor módosíthatja, illetve véglegesen törölheti.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat: Jelen regisztrációs űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy az alábbiakban általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Diaszoft 2000 Betéti Társaság (székhely: 9751 Vép, Berzsenyi u. 7.; cégjegyzékszám: 18-06-104269; adószám: 20971205-1-18) mint adatkezelő kezelje visszavonásig abból a célból, hogy az "IRIS" fantázianevű Integrált Kereskedelmi Információs Rendszer leírását e-mailben elküldje a részemre.

Az itt megadott személyes adatait bizalmasan, az alábbiakban leírtak szerint kezeljük: Adatkezelési tájékoztató
Adatkezelés nyilvántartási azonosító: NAIH-85102/2015


Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!