Egyedi fejlesztésre van szüksége

ha a vállalkozása olyan tevékenységgel foglalkozik a kereskedelem vagy szolgáltatás területén, amely a hagyományos szoftver megoldásokkal nem, vagy csak nehezen kezelhető.

Egyedi fejlesztés esetén először megismerjük a vállalkozásában lévő folyamatokat, és megnézzük, hogy hogyan tudjuk illeszteni az IRIS - Integrált Kereskedelmi Információs Rendszer-hez. Ha az egyedi fejlesztések nem illeszkednek az alap rendszer logikájába, akkor sajnos az Ön érdekében nem tudjuk elvállalni az egyedi fejlesztést. Mivel az egyedi fejlesztés szoros együttműködést, és folyamatos konzultációt is igényel, ezért egyedi fejlesztést csak olyan vállalkozásnak tudunk vállalni, amelynek telephelye Szombathelytől maximum 100 km távolságra van.

Hosszútávú megoldás

Az egyedi, kifejezetten a vállalkozása folyamataira tervezett egyedi fejlesztések tudják biztosítani a leginkább azt, hogy az ügyviteli rendszert a leghatékonyabban, és hosszútávon tudja használni.

Most kötelezettség nélkül kipróbálhatja a programot

Kérjük adja meg nevét és e-mail címét, és a megadott e-mail címre elküldjük a program letöltéséhez és kezeléséhez szükséges információkat. 5 perc múlva már tudja is használni a próba verziót. A megadott e-mail címre csak a program 8-10 részes ismertetőjét küldjük. A megadott e-mail címre a későbbiekben nem küldünk semilyen reklámanyagot. A megadott adatait az elküldött levelekben található link segítségével bármikor módosíthatja, illetve véglegesen törölheti.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat: Jelen regisztrációs űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy az alábbiakban általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Diaszoft 2000 Betéti Társaság (székhely: 9751 Vép, Berzsenyi u. 7.; cégjegyzékszám: 18-06-104269; adószám: 20971205-1-18) mint adatkezelő kezelje visszavonásig abból a célból, hogy az "IRIS" fantázianevű Integrált Kereskedelmi Információs Rendszer leírását e-mailben elküldje a részemre.

Az itt megadott személyes adatait bizalmasan, az alábbiakban leírtak szerint kezeljük: Adatkezelési tájékoztató
Adatkezelés nyilvántartási azonosító: NAIH-85102/2015


Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!