Egyedi fejlesztésre van szüksége

ha a vállalkozása olyan tevékenységgel foglalkozik a kereskedelem vagy szolgáltatás területén, amely a hagyományos szoftver megoldásokkal nem, vagy csak nehezen kezelhető.

Egyedi fejlesztés esetén először megismerjük a vállalkozásában lévő folyamatokat, és megnézzük, hogy hogyan tudjuk illeszteni az IRIS - Integrált Kereskedelmi Információs Rendszer-hez. Ha az egyedi fejlesztések nem illeszkednek az alap rendszer logikájába, akkor sajnos az Ön érdekében nem tudjuk elvállalni az egyedi fejlesztést. Mivel az egyedi fejlesztés szoros együttműködést, és folyamatos konzultációt is igényel, ezért egyedi fejlesztést csak olyan vállalkozásnak tudunk vállalni, amelynek telephelye Szombathelytől maximum 100 km távolságra van.

Hosszútávú megoldás

Az egyedi, kifejezetten a vállalkozása folyamataira tervezett egyedi fejlesztések tudják biztosítani a leginkább azt, hogy az ügyviteli rendszert a leghatékonyabban, és hosszútávon tudja használni.

Most kötelezettség nélkül kipróbálhatja a programot

A program teszt verziója kb. 3 perc alatt telepíthető, amelyben kipróbálhatja a program összes funkcióját. Ügyviteli rendszerünk összetett folyamatok kezelésére is alkalmas, több száz menüpontot tartalmaz, online help-el, és több száz oldalas leírással. Míg egy egyszerű számlázó program esetén elég egy teszt program telepítése a program megismeréséhez, és a kipróbálásához, addig egy komplett ügyviteli rendszer esetén ez nem járható út. Ezért ha a leírás alapján érdekes lehet az Ön számára az ügyviteli rendszerünk, akkor első lépésben egy online Skype bemutató keretében megmutatjuk a program legfontosabb részeit.

A bemutatót személyre szabottan, az előzőleg e-mail-ben, vagy telefonon egyeztetett kérdéseire válaszolva tartjuk meg, hogy választ kapjon a fontosabb kérdéseire. Ehhez csak egy Skype elérhetőségre van szüksége. A bemutató időtartama maximum 45-60 perc, teljesen díjmentes, és kötelezettség mentes. Ha a bemutató után még mindig úgy érzi, hogy ügyviteli rendszerünk megfelelő lenne az Ön számára, akkor egy teszt verziót is a rendelkezésére bocsátunk, amelyben már önállóan is ki tudja próbálni az ügyviteli rendszer funkcióit.

Időpont egyeztetés a +36-30/99-36-085-ös telefonszámon, vagy a szigeti.zsolt@ugyviteliszoftverek.com e-mail címen lehetséges.