Egy autószervízben

a fő tevékenység nem a kereskedelem, hanem a javítás. Ezért a kereskedelemben használt nyilvántartás ebben az esetben nem elég, hanem szükség van egy szervíz tevékenységet is kezelő nyilvántartásra.

Az IRIS - Integrált Kereskedelmi Információs Rendszer a fenti problémákra nyújt megoldást elérhető áron, egy autószervíz számára is. Egy rendszeren belül le tudja kezelni egy gépjármű szervizeléssel foglalkozó vállalkozás nyilvántartását, a szervíz munkalap felvételétől, az elvégzett munka, és a beépített alkatrészek kezelésén át a számlázásig, és a számlák kifizetéséig. Így nem lesznek elfelejtett megrendelések, le nem számlázott alkatrészek és munkák, illetve elfelejtett számla tartozások. Az ügyviteli rendszer kedvező bérleti díja akár már az első hónapban megtérülhet.

Hosszútávú megoldás

Mivel az ügyviteli rendszerünk nem csak a szervíz tevékenységet, hanem az ehhez kapcsolódó egyéb készlet és pénzügyi nyilvántartásokat is tudja kezelni, így a későbbiekben a vállalkozás növekedésével sem kell lecserélni a programot, csak az adott vállalkozás számára szükséges egyedi megoldást alkalmazni. Így az ügyviteli rendszerünk hosszútávú megoldást tud biztosítani az Ön vállalkozása számára is...

Most kötelezettség nélkül kipróbálhatja a programot

Kérjük adja meg nevét és e-mail címét, és a megadott e-mail címre elküldjük a program letöltéséhez és kezeléséhez szükséges információkat. 5 perc múlva már tudja is használni a próba verziót. A megadott e-mail címre csak a program 8-10 részes ismertetőjét küldjük. A megadott e-mail címre a későbbiekben nem küldünk semilyen reklámanyagot. A megadott adatait az elküldött levelekben található link segítségével bármikor módosíthatja, illetve véglegesen törölheti.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat: Jelen regisztrációs űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy az alábbiakban általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Diaszoft 2000 Betéti Társaság (székhely: 9751 Vép, Berzsenyi u. 7.; cégjegyzékszám: 18-06-104269; adószám: 20971205-1-18) mint adatkezelő kezelje visszavonásig abból a célból, hogy az "IRIS" fantázianevű Integrált Kereskedelmi Információs Rendszer leírását e-mailben elküldje a részemre.

Az itt megadott személyes adatait bizalmasan, az alábbiakban leírtak szerint kezeljük: Adatkezelési tájékoztató
Adatkezelés nyilvántartási azonosító: NAIH-85102/2015


Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!