Egy autószervízben

a fő tevékenység nem a kereskedelem, hanem a javítás. Ezért a kereskedelemben használt nyilvántartás ebben az esetben nem elég, hanem szükség van egy szervíz tevékenységet is kezelő nyilvántartásra.

Az IRIS - Integrált Kereskedelmi Információs Rendszer a fenti problémákra nyújt megoldást elérhető áron, egy autószervíz számára is. Egy rendszeren belül le tudja kezelni egy gépjármű szervizeléssel foglalkozó vállalkozás nyilvántartását, a szervíz munkalap felvételétől, az elvégzett munka, és a beépített alkatrészek kezelésén át a számlázásig, és a számlák kifizetéséig. Így nem lesznek elfelejtett megrendelések, le nem számlázott alkatrészek és munkák, illetve elfelejtett számla tartozások. Az ügyviteli rendszer kedvező bérleti díja akár már az első hónapban megtérülhet.

Hosszútávú megoldás

Mivel az ügyviteli rendszerünk nem csak a szervíz tevékenységet, hanem az ehhez kapcsolódó egyéb készlet és pénzügyi nyilvántartásokat is tudja kezelni, így a későbbiekben a vállalkozás növekedésével sem kell lecserélni a programot, csak az adott vállalkozás számára szükséges egyedi megoldást alkalmazni. Így az ügyviteli rendszerünk hosszútávú megoldást tud biztosítani az Ön vállalkozása számára is...

Most kötelezettség nélkül kipróbálhatja a programot

A program teszt verziója kb. 3 perc alatt telepíthető, amelyben kipróbálhatja a program összes funkcióját. Ügyviteli rendszerünk összetett folyamatok kezelésére is alkalmas, több száz menüpontot tartalmaz, online help-el, és több száz oldalas leírással. Míg egy egyszerű számlázó program esetén elég egy teszt program telepítése a program megismeréséhez, és a kipróbálásához, addig egy komplett ügyviteli rendszer esetén ez nem járható út. Ezért ha a leírás alapján érdekes lehet az Ön számára az ügyviteli rendszerünk, akkor első lépésben egy online Skype bemutató keretében megmutatjuk a program legfontosabb részeit.

A bemutatót személyre szabottan, az előzőleg e-mail-ben, vagy telefonon egyeztetett kérdéseire válaszolva tartjuk meg, hogy választ kapjon a fontosabb kérdéseire. Ehhez csak egy Skype elérhetőségre van szüksége. A bemutató időtartama maximum 45-60 perc, teljesen díjmentes, és kötelezettség mentes. Ha a bemutató után még mindig úgy érzi, hogy ügyviteli rendszerünk megfelelő lenne az Ön számára, akkor egy teszt verziót is a rendelkezésére bocsátunk, amelyben már önállóan is ki tudja próbálni az ügyviteli rendszer funkcióit.

Időpont egyeztetés a +36-30/99-36-085-ös telefonszámon, vagy a szigeti.zsolt@ugyviteliszoftverek.com e-mail címen lehetséges.