Az ügyviteli rendszer főbb részei...

Ügyviteli rendszerünk végig kíséri egy kereskedelemmel (szolgáltatással) foglalkozó vállalkozás ügyviteli folyamatait. Az árajánlat adástól, a termék megrendelésén át egészen a szállítólevél, illetve a számla kiállításáig.

Továbbá árajánlatot kérhetünk mi is a beszállítóinktól, megrendeléseket adhatunk le a beszállítóinknak, a megrendelés megérkezése után készletre vételezhetjük a beérkezett termékeket. (szállítólevélről, és számláról is)

Mindezt úgy, hogy a folyamat elején felrögzített bizonylatok adatait néhány gombnyomással automatikusan át tudjuk adni a folyamat következő bizonylatára. Nem kötelező a folyamaton végig menni az árajánlat adástól a számla készítéséig, mert szállítólevél és számla önállóan is kiállítható.

Készpénzes számlák esetén egy automatikus házi pénztár nyilvántartás is megtörténik, illetve átutalásos számlák esetén lehetőség van a banki kiegyenlítések nyilvántartására is.

A rögzített adatokból kb. 150 különböző lista, összetett kimutatás és grafikon készíthető, amelyek száma folyamatosan bővül.

A modulok egy egységes rendszert képeznek, amelyek önállóan és rendszerben is használhatók. Az alapcsomag tartalmazza a kereskedelmi-, pénzügyi-, és a vezetői lekérdezés modulok minden elemét. A többi kiegészítő mudul pedig akár a későbbiekben is bármikor megvásárolható az alapcsomaghoz.

Ügyviteli rendszerünk alap moduljainak nincsenek speciális hardver igényei. Bármilyen gépen működnek, amelyen egy Windows operációs rendszer működik. Használható operációs rendszerek: Windows 7. Windows 8.X, Windows 10. Egyes moduloknak az optimális működéshez speciális hardver igényei vannak. (pl.: érintőképernyős számítógép, vonalkód olvasó, cimke nyomtató) A speciális hardver igényeket az egyes moduloknál jelezni fogjuk.

Kereskedelmi modul

Kereskedelmi modul

Árajánlat, megrendelés (vevői és szállítói), szállítólevél, számla, NAV Online számlázás, beszerzés, leltár, készletmozgás raktárak között

Részletek
Érintőképernyős modul

Érintőképernyős modul

Egy érintő képernyőre optimalizált, vonalkódos értékesítési felület. Törzsvásárlói kártyával beváltható hűségpontok gyűjtése...

Részletek
Pénzügyi modul

Pénzügyi modul

Házi pénztár és bankszámla kivonatok nyilvántartása. Lejáró fizetési határidejű számlák nyomonkövetése...

Részletek
Windows mobil alkalmazás

Windows mobil alkalmazás

Kézi adatgyűjtőre készült mini alkalmazásokkal nagymértékben megnövelheti az adatrögzítés sebességét, és hatékonyságát...

Részletek
Egyedi fejlesztés

Vezetői lekérdezés

Összetett pénzügyi és forgalmi kimutatások, oszlop és kör diagramokon megjelenítve, WEB-es felületről is elérhető...

Részletek
Sütőipari gyártás

Sütőipari gyártás

Gyártási utasítások készítése. Alapanyag igény tervezés receptúra alapján. A gyártási utasításból termék cimke nyomtatása...

Részletek
Autószervíz munkalap

Autószervíz munkalap

Gépjárművek és szervíz munkalapok nyilvántartása. Figyelmeztetés a gépjárművek műszaki vizsga lejáratára...

Részletek
Ügyfélkapu

Ügyfélkapu

A partnerek részére kiadott ügyfélkapu regisztráció után a partnerek rendelést adhatnak le, megnézhetik...

Részletek