Érintőképernyős kereskedelmi modul

Bejelentkezés a programba

Bejelentkezés a programba

Bejelentkezés a programba vonalkódos felhasználói kártya segítségével.

A kártya a programból nyomtatható, a program felhasználók részére. A kártya nyomtatásához plasztik kártya nyomtató szükséges pl.: (Zebra ZXP Series 1, vagy Zebra P100i) A vonalkódos kártya használatához vonalkód olvasó szükséges.

Részletek

Törzsvásárlói kártya nyomtatása
Olvassa be a képen látható QR kódot a mobiltelefonja segítségével. (A mobiltelefonon Internet kapcsolat szükséges)

Törzsvásárlói kártya

Törzsvásárlói kártya nyomtatása a partnerek részére.

A törzsvásárlói kártya tartalmazza a vevő törzsvásárlói azonosítószámát vonalkód formájában. Vásárláskor ezt a vonalkódot beolvasva regisztrálni tudjuk a vevő vásárlását, törzsvásárlói pontot tudunk a vásárláskor adni, ami a későbbiekben beváltható pl. ajándékra. Ezenkívül a kártya tartalmaz egy QR kódot is, ami az ügyviteli rendszerhez kapcsolódó WEB-es felületre irányítja a vásárlót. A mobilra optimalizált WEB oldalon a vevő vásárlási szándékát tudja jelezni a mozgóboltnak, hogy a törzsvásárlói kártyához megadott címen álljon meg. Illetve megadott napra konkrét termék megrendelés leadására is lehetőség van.

Részletek

QR kódos termék címke
Olvassa be a képen látható QR kódot a mobiltelefonja segítségével. (A mobiltelefonon Internet kapcsolat szükséges)

QR kódos termék címke

QR kódos termék címke nyomtatása a programból.

A QR kód ebben az esetben ügyviteli rendszerhez kapcsolódó WEB-es ügyfélkapu rendszerben lévő termék adatlapjának a linkjét tartalmazza. A mobiltelefonon történő beolvasása esetén, a mobiltelefonon megjelenik a termék adatlapja (árak, összetevők, tápérték adatok, allergének, stb). Mivel az IRIS Ügyviteli program és a WEB-es ügyfélkapu egy közös rendszert alkotnak, a termék adatlapon minden esetben a terméktörzsben rögzített adatok jelennek meg. Nem kell az adatokat mindkét rendszerben felrögzíteni, mert mindkét rendszer ugyan azt a központi adatbázist használja.

Részletek

Polc címkék nyomtatása

Polc címkék nyomtatása

Polc címkék nyomtatása a termékekhez

(a mintától eltérő méretben is)
  • - minden termék
  • - csak az akciós termékek
  • - csak a lejárt akciós termékek
  • - csak a megváltozott áru termékek

Részletek

Mérleg cimke nyomtatása

Mérleg cimke nyomtatása

CL-5000J típusú mérleggel cimke nyomtatása

Meghatározott termékek eladási ár adatainak az áttöltése a CL-5000J típusú mérlegbe. A mérleg által nyomtatott vonalkódos címke a termék súlyát és az árát tartalmazza, amely a pénztárnál beolvasható, így nem kell a súlyadatot és a termékadatot manuálisan rögzíteni.

Részletek

Mozgóbolti modul

A mozgóbolti értékesítés modul az 'Érintőképernyős kereskedelmi modul' kiegészítése. A mozgóbolti modul tartalmazza az 'Érintőképernyős kereskedelmi modul' részeit is. A mozgóbolti modul is érintőképernyőre optimalizált.

Mozgóbolt viszáru

Mozgóbolt viszáru

A nap végén a megmaradt árut a mozgóboltból át tudjuk adni a viszáru raktárba. Ahonnan (ha a szavatossági ideje engedi) másnap ismét ki tudjuk szállítani. A lejárt szavatosságú viszáru megsemmisítésre kerül

Részletek

Rendelés leadása

Mozgóbolt rendelés leadása

A nap végén a mozgóboltos rendelés igényt tud leadni a központi raktárnak, ami alapján a következő napi gyártás és kiszállítás lesz megtervezve.

Részletek

Elszámolás

Mozgóbolt elszámolás

A napi zárás elvégzése után a program összesíti az értékesítések alapján a készpénzes, utalványos és bankkártyás fizetéseket. Ezekkel az összegekkel kell elszámolni a mozgóboltosnak. Az átadott összeg a pénztáros jóváhagyása után bekerül a központi pénztárba. Ha az átadott összegtől eltérő összeg kerül átvételre, akkor arról a különbözetről a program nyilvántartást vezet.

Részletek