Kereskedelmi modul

Online számlázás

NAV Online számlázás

NAV Online számlázás

A 2018 július 1.-től a NAV részére kötelező valós idejű online adatszolgáltatás (online számlázás) is része már az ügyviteli rendszerünknek.

Jelenleg csak a 100 ezer forint ÁFA feletti számlákat kell küldeni automatikusan a NAV részére, de a küldési kötelezettség a későbbiekben az összes számlát érinteni fogja. Érdemes rá időben felkészülni...

Részletek

Értékesítés

Vevői árajánlat

Vevői árajánlat

A vevőink részére tudunk árajánlatot készíteni. Az árajánlatot akár e-mail-ben, csatolt PDF-ként el tudjuk küldeni a programból. (PDF nyomtató használata nélkül)

Megrendelés esetén az árajánlatból rendelést tudunk létrehozni, a tételek ismételt rögzítése nélkül...

Részletek

Vevői megrendelés

Vevői megrendelés

A vevőink által megrendelt termékeket tudjuk itt rögzíteni. A rendelésből a megrendelő részére egy megrendelés visszaigazolást tudunk küldeni e-mail-ben.

A felrögzített rendelésből a későbbiekben szállítólevelet, vagy számlát tudunk készíteni, a tételek ismételt rögzítése nélkül...

Részletek

Szállítólevél kiállítás

Szállítólevél kiállítás

Az elszállított termékekről tudunk szállítólevelet kiállítani. A szállítólevelet az előzőleg felrögzített megrendelésből is ki tudjuk állítani.

A szállítólevélből a későbbiekben számlát tudunk készíteni...

Részletek

Számla kiállítás

Számla kiállítás

A vásárlásról a vevő részére számlát tudunk kiállíani. A számlát létrehozhatjuk az előzőleg rögzített megrendelésből, vagy szállítólevélből.

A számlára történt készpénzes vagy átutalásos befizetéseket nyomon tudjuk követni a pénzügyi modulban...

Részletek

Vásárlási részletező kiállítás

Vásárlási részletező

Ha a vevő a vásárlásról nem kér számlát, akkor itt tudjuk a vásárolt termékeket levonni a készletből.

Ennek a menüpontnak a használata esetén a pénztárgép használata KÖTELEZŐ! Ebben az esetben a vásárlási részletező ÁFA kulcsonkénti összesített összegét kell a pénztárgépbe rögzíteni...

Részletek

Beszerzés

Szállítói árajánlat

Árajánlat kérés a beszállítótól

A beszállítóinktól tudunk árajánlatot kérni. Az árajánlatot akár e-mail-ben, csatolt PDF-ként el tudjuk küldeni a programból. (PDF nyomtató használata nélkül)

Megrendelés esetén az árajánlatból rendelést tudunk létrehozni, a tételek ismételt rögzítése nélkül...

Részletek

Szállítói megrendelés

Megrendelés küldése a beszállítónak

Az általunk megrendelt termékeket tudjuk itt rögzíteni. A megrendelést a beszállítónk részére el tudjuk küldeni e-mail-ben.

A felrögzített rendelésből a későbbiekben bejövő szállítólevelet, vagy bejövő számlát tudunk készíteni, a tételek ismételt rögzítése nélkül...

Részletek

Bejövő szállítólevél

Bejövő szállítólevél

A szállítólevélen beérkezett termékeket tudjuk itt rögzíteni és készletre venni. A bejövő szállítólevelet az előzőleg felrögzített szállítói megrendelésből is tudjuk rögzíteni.

A bejövő szállítólevélből a későbbiekben bejövő számlát tudunk készíteni...

Részletek

Bejövő számla

Bejövő számla

A számlán beérkezett termékeket tudjuk itt rögzíteni és készletre venni. A bejövő számlát létrehozhatjuk az előzőleg rögzített szállítói megrendelésből, vagy bejövő szállítólevélből.

A bejövő számlára történt készpénzes vagy átutalásos kifizetéseket nyomon tudjuk követni a pénzügyi modulban...

Részletek

Egyéb

Leltár

Leltár

Itt tudjuk rögzíteni a nyitó készletet, illetve a későbbiekben itt tudjuk elvégezni az év végi és az időközi leltárokat.

A leltározás sebességét nagy mértékben megnövelhetjük vonalkód alkalmazásával, és kézi adatgyűjtőre készített mini alkalmazással: Leltározás kézi adatgyűjtővel

Részletek

Készlet bizonylat

Készlet bizonylat

A cégen belüli készlet mozgásokat: raktárak közötti készlet átadást, sejeltezést, stb. tudjuk ebben a menüpontban elvégezni.

A készlet bizonylat rögzítés sebességét nagy mértékben megnövelhetjük vonalkód alkalmazásával, és kézi adatgyűjtőre készített mini alkalmazással: mini alkalmazás kézi adatgyűjtőre

Részletek