Sütőipari gyártás

A sütőipari gyártás modulnál használt speciális hardver eszközök:

  • - Érintőképernyős számítógép (Posiflex) (nem feltétel, enélkül is működik)
  • - Cimke nyomtató (Zebra GC420, S600)
  • - Vonalkód olvasó (Zebex, Symbol)
Receptúra

Receptúra

A gyártott termékekhez meg tudjuk adni a beépülő alapanyagokat, a gyártási időt, a gyártási cimkén szereplő szöveget, stb.

Részletek

Gyártási utasítás

Gyártási utasítás

A rögzített rendelésekből termékenként automatikusan generálja a szükséges gyártási mennyiségeket. A rendelésből számolt mennyiség csak felajánlott, azon a gyártási utasítás elkészítése előtt lehet változtatni. Illetve lehetőség van kézi (rendeléstől független) gyártási utasítás rögzítésére. A gyártáshoz szükséges alapanyag mennyiségeket a receptúrából kalkulálja a program.

Részletek

Alapanyag beépülés

Alapanyag beépülés

A receptúra alapján kiszámolt alapanyag mennyiségeket tudjuk kimérni a termékbe (félkész termékbe), nyomkövetett alapanyagnál meg kell adni a beépülő termék szavatossági idejét. A felhasznált alapanyag mennyiségekkel csökkenni fog az alapanyagok készleten lévő mennyisége.

Részletek

Termék készletrevétel

Termék készletrevétel

Az elkészült termékeket (félkész termékeket) tudjuk készletre venni. Illetve meg tudjuk adni a selejt mennyiséget. A készletre vett mennyiségből történik majd az értékesítés.

Részletek

Termék cimke nyomtatása

Termék cimke nyomtatása

A gyártási utasításban szereplő mennyiségű cimke nyomtatása termékenként, a recepteknél megadott cimke szöveggel (felhasznált anyagok, allergének, stb.) A termék cimkéken szereplő szavatossági idő a gyártási utasítás dátumából és a receptnél megadott szavatossági időből automatikusan kerül kiszámolásra. Minden terméknél előre megadható a nyomtatandó cimke formátuma. Így a cimkék nyomtatása szó szerint egy gombnyomás. A cimke nyomtatás történhet A4-es papírra, illetve öntapadós cimkére (cimke nyomtatóval).

Részletek