Nagyobb rugalmasság az ügyfeleinek, és az ügyfélszolgálat tehermentesítése Önnek

A WEB-es ügyfélkapu használatával az Ön ügyfelei önállóan, az ügyfélszolgálat igénybevétele nélkül hozzájuthatnak a számukra szükséges termék információkhoz, rendeléseket adhatnak le, és megtekinthetik az éppen függőben lévő rendeléseik, szállítóleveleik, számláik állapotát...

Bejelentkezés ügyfélként
Bejelentkezés felhasználóként
Rendelések leadása
Előzmények megtekintése

Az ügyfélkapu használatával tehermentesítheti az ügyfélszolgálatot. Az állandóan visszatérő információkat az ügyfél saját maga is megtekintheti egy WEB oldalon keresztül. Az ügyfélkapu nem egy hagyományos értelemben vett WEB Shop. Ugyanis az ügyfélkapuba csak az Ön ügyfelei léphetnek be. Az ügyfelek közül is csak azok, akiknek Ön bejelentkezési lehetőséget biztosít. Célszerű csak az állandóan visszatérő, rendszeresen vásárló ügyfeleknek hozzáférést biztosítani az ügyfélkapuhoz.

Azok az ügyfelek, akiknek hozzáférést biztosít az ügyfélkapuhoz, önállóan hozzáférhetnek a saját megrendeléseikhez, szállítóleveleikhez, számláikhoz, és gépjármű szervíz munkalapjaikhoz. Így ha ezzel kapcsolatos kérdésük lenne, akkor nem kell az ügyfélszolgálatot hívniuk, és feleslegesen terhelni az ügyfélszolgálatot. A szükséges információkhoz saját maguk is hozzáférnek, ráadásul nem csak munkaidőben, hanem egész nap, éjjel-nappal.

Az ügyfélkapu bemutató verzióját az alábbi linkre kattintva érheti el: Ügyfélkapu

Bejelentkezés ügyfélként

Rendelés leadása:

A bejelentkezett ügyfél a saját megrendeléseit tudja rögzíteni a WEB oldalon keresztül. Ezt a funkciót abban az esetben tudja jól használni, ha maximum néhány száz darab termék közül kell választania az ügyfelének. Vagy több ezer termék használata esetén pedig az ügyfele azokat a termék megnevezéseket használja a termékeknél, mint Ön. (Ellenkező esetben a több ezer termék között nem találja meg a keresett terméket)

Előzmények megtekintése:

Az ügyfél a bejelentkezés után megtekintheti a részére eddig kiállított bizonylatokat. A bizonylat adatai között különböző szempontok alapján kereshet. Az ügyfél a következő bizonylatokat tudja megtekinteni a bejelentkezés után:

 • Megrendelések
 • Szállítólevelek
 • Számlák
 • Gépjármű munkalapok

Bejelentkezés felhasználóként

Az ügyfélkaput nem csak az ügyfeleink, hanem saját magunk is tudjuk használni. Ennek akkor látjuk előnyét, ha nem vagyunk a saját gépünk közelében, de szükségünk lenne valamilyen adatra az IRIS-Integrált Kereskedelmi Információs Rendszer-ből. Ebben az esetben bármilyen gépről (amelyiken internet elérés van), beléphetünk az ügyfélkapuba, és elérhetjük a grafikonos kimutatásokat, vezetői lekérdezéseket, és az ügyfelek által elérhető bizonylat előzményeket.

Bizonylat adatok

Az ügyfélkapuba történő bejelentkezés nélkül minden ügyfelünk hozzáférhet a részére kiállított (megrendelés, szállítólevél, számla, gépjármű szervíz munkalap) bizonylatra nyomtatott QR kód beolvasásával az adott bizonylat adataihoz.

Termék információ

Az ügyfélkapuba történő bejelentkezés nélkül minden ügyfelünk hozzáférhet a termékeken elhelyezett QR kód beolvasásával a termék részletes adataihoz. (A QR kódos termék címkét az ügyviteli rendszerből lehet egyszerűen nyomtatni) Így olyan adatokhoz is gyorsan hozzáférhetnek az ügyfeleink, amelyek már nem fértek el a termék címkén. (pl.: összetevők, részletes leírás, termék fénykép, stb.)

Összefoglalva:

 • Bejelentkezés

  Ügyfélként, és ügyviteli rendszer felhasználóként is

 • Rendelések rögzítése

  A rendeléseiket az ügyfelek saját maguk rögzíthetik

 • Ügyfél előzmények

  Az ügyfelek a saját rendeléseiket, szállító leveleiket, számláikat megtekinthetik

 • Önállóság, szabadság

  Az Ön ügyfelei önállóan, az ügyfélszolgálat igénybevétele nélkül hozzájuthatnak információkhoz

 • Távoli elérés

  Szükség esetén Ön is hozzáférhet a kimutatásokhoz, lekérdezésekhez

 • Termék információ

  QR kódos címke használata a termékeknél

Kérje ingyenes Skype bemutatónkat    
Kérem a Skype bemutatót...