Gyors, és pontos adatrögzítés

A Windows mobil alkalmazást használó kézi adatgyűjtővel az adatokat a keletkezés helyén azonnal, vonalkód beolvasásával gyorsan tudjuk rögzíteni...

Értékesítés
Leltár
Termék információ
Raktári anyagmozgások

Használható eszközök:

A mini alkalmazás minden olyan mobil eszközön használható, amely Windows Mobil 5.0, 6.0 vagy 6.5 verziójú operációs rendszert tartalmaz. A mobil eszköz lehet ipari kézi adatgyűjtő pl.: Zebex-2065 kézi adatgyűjtő, vagy mobiltelefonnal egybeépített, vonalkód olvasót is tartalmazó adatgyűjtő pl.: Zebra-MC45 mobil adatgyűjtő

Alkalmazási területe:

Minden olyan ügyviteli folyamatnál, amely nem közvetlenül az asztali számítógép mellett történik, és az adatok rögzítésénél lehet vonalkódot alkalmazni. Az adatok elérése a cég telephelyén WIFI kapcsolaton keresztül történik. Ha a telephelytől távol, terepen szeretnénk használni (pl.: egy építkezés helyszínén a felhasznált anyagok rögzítése) akkor pedig mobil internet kapcsolaton keresztül történik az adatok elérése.

Jelenleg a következő modulokat tartalmazza a mini alkalmazás:

 • Értékesítés
 • Leltár
 • Termék info

Előnyei:

Mivel az adatrögzítés az adat keletkezésének a helyén történik nem kell külön jegyzeteket készíteni arról, hogy mit kell rögzíteni az asztali gépen. Emiatt az adatrögzítés pontos, nincsen elfelejtett, le nem számlázott termék. A vonalkód alkalmazásának, és a kézi adatgyűjtőbe épített vonalkód olvasónak köszönhetően az adatrögzítés gyors, és pontos.

Hátránya:

A legnagyobb hátránya a mobil eszköz kezdeti beruházási költsége. Illetve ha a termékeink nem tartalmaznak vonalkódot, akkor nekünk kell gondoskodnunk arról, hogy vagy a terméken, vagy a polcon (ahol a termék található), vagy kicsi termékek esetén a tároló dobozon legyen vonalkód, ami a terméket egyértelműen azonosítja. Ebben az esetben még egy címke nyomtatóra is szükség van (ami szintén plusz költség), és plusz munkát is jelent a termékek címkézése. (A vonalkódot tartalmazó címkék egyszerűen, és gyorsan nyomtathatóak az ügyviteli rendszerből. Illetve a termékek bevételezéskor automatikusan is tudunk nyomtatni címkét, így egy idő után az összes terméken vagy polcon lesz címke.)

Viszont a tapasztalatok azt mutatják, hogy mind a beruházás, mind a plusz időráfordítás rövid időn belül megtérül, a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzésnek köszönhetően.

Összefoglalva:

 • Gyors adatrögzítése

  Az adatrögzítés a keletkezés helyén történik, vonalkód beolvasásával

 • Minimális rögzítési hiba

  Az adatrögzítés vonalkód beolvasásával történik

 • Könnyen kezelhető

  Egyszerű adatbevitel, maximum 2-3 adat megadása

 • Mobil használat

  A cég területén adatkapcsolat WIFI-n keresztül, terepen pedig mobil internet használatával

 • Hátránya

  Eszköz igényes, beruházást igényel

 • Előnye

  Használatával hatékonyabb a munka, így a kezdeti beruházás gyorsan megtérül

Kérje ingyenes Skype bemutatónkat    
Kérem a Skype bemutatót...