LV Smart Kft.

LV Smart Kft.

Gázkészülék szerviz modul, QR kódos készülék azonosítással, online hiba bejelentéssel. A szerelők a munkát a mobiltelefonjukra kapják. Az elvégzett munkáról online szerviz munkalapot állítanak ki.

Részletek

Vasi Alfavill Kft.

Vasi Alfavill Kft.

A viszonteladók naponta akár többször is telefonon kérnek információt az aktuális megrendeléseikről, a szállítólevélen elszállított termékekről, és részükre kiállított számlákról és a termékek aktuális áráról. Ez nagyon leterhelte az értékesítők munkáját.

Részletek

www.savariapost.hu

Savaria Post Kft.

A következő érdekes esetünk a Savaria Post Kft.-ről, Szombathely legnagyobb szórólap terjesztőjéről szól. A munka különlegességét az adja, hogy a meglévő programunkhoz kellett illeszteni egy teljesen egyedi, a szórólap terjesztés nyilvántartására alkalmas modult.

"Régebben csak a számlákat készítettük programmal. A szórólap terjesztések nyilvántartását, a beérkezett terjesztési megrendeléseket..."

Részletek

H-Pharma Kft.

H-Pharma Kft.

A következő munkánk különlegességét az adja, hogy a manapság egyre gyakrabban hallható "Felhő" szolgáltatással lett megvalósítva a H-Pharma Kft-nél:

"Kereskedelemmel, Szolgáltatással foglalkozó cég vagyunk. A székhelyünk Szombathelyen, az egyik telephelyünk pedig Budapesten található..."

Részletek